AKTUELT

Hold dig opdateret med jobopslag, events, takeaway og øvrige aktiviteter på Restaurant Isværket

COVID RESTRIKTIONER

Husk at de nye krav er følgende:

Gæster SKAL booke bord på forhånd. Der skal fremvises coronapas med bevis på vaccination eller negativ coronatest, der ikke er mere end 72 timer gammel. Der skal bæres mundbind når man som gæst står og går. Sidste udskænkning 22:00 og restauranten skal låse døren 23:00  

AKTUELT

Take Away

Bestil og afhent Isværkets Burger med fritter og aioli – Stjerneskud – Børnemenuer. Ring på 97823800 for takeaway bestilling

Læs mere

Weekend Tapas

Bestil nu til weekenden

WEEKEND TAPAS TO GO

1 bakke til 2 personer
8 forskellige elementer
285,- kr. pr. bakke

Bestilling senest fredag klokken 12:00
Afhentning fredag og lørdag fra klokken 17:00

MENU

Paté med tomatmayo, cornichoner og karse

Chorizo med aioli, soltørret tomat og kørvel

Kartofler (bagt) med purløgsmayo

Svinekam med grillet løg, løg-mayo og syltede bøgehatte

Laks med urtemayo, radise og dild

Små tapaspølser

Ost med mandler og oliven

Brød og smør

Læs mere

AKTUELT

Job ved Isværket

Kok søges til restaurant med højt ambitionsniveau

Vil du være en vigtig del af et ungt, dynamisk team i et køkken med nytænkning, kvalitet og frihed under ansvar? Vi søger en uddannet kok til Restaurant Isværket.

JOBBESKRIVELSE
Du vil arbejde tæt sammen med indehaveren/køkkenchefen, hvor I sammen med øvrige ansatte i køkkenet skal opretholde den høje standard. Restaurant Isværket kan rumme op til 150 gæster, og har både a la carte samt selskaber i huset. Herudover rummer vi også bowlingfaciliteter, som en ekstra service. Restauranten er ”født” med bowlingbanerne, men er i dag 2 vidt forskellige ting. Vores produkt og fokus ligger i restauranten, hvor vi hver dag serverer mad af høj kvalitet. Konceptet er baseret på nordisk inspirerede retter, med så lokale råvarer som muligt. Vi ønsker at give vores gæster den ultimative helhedsoplevelse hvor smag, æstetik, service, vin og meget mere spiller optimalt sammen.


2 nye ejere overtog restauranten sidste år, og er i fuld gang med at udvikle på koncept og produkt. Vi mangler én, til at være en del af denne spændende proces, der kan supplere og komme med faglige inputs.


Vi forventer at du:
• Er uddannet kok og har erfaring inden for branchen
• Har en høj passion for faget og maden du er ansvarlig for
• At du ønsker at være med på vores ”rejse” med fortsat udvikling af konceptet
• At du er arbejdsom og fleksibel
• At du er visionær og målrettet
• At du går op i høj kvalitet af mad og restaurantoplevelse


Du behøver nødvendigvis ikke at have årelang erfaring inden for faget, så længe lyst og engagement er til stede.


Vi tilbyder en arbejdsplads med højt til loftet og god stemning. Samtidig forventer vi, at man yder sit bedste hver dag. Arbejdstiden er både hverdage samt weekender, med fleksibel vagtplan. Løn efter kvalifikationer. Forventet opstart aftaler vi nærmere alt efter genåbning.


Lyder det som noget for dig? Så send hurtigst muligt din ansøgning samt CV til isvaerketjesper@outlook.dk eller restaurantisvaerket@outlook.dk Ved eventuelle spørgsmål kan køkkenchef Jesper Klitgaard træffes på 29368634


Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere
Adresse
  • Havnen 62,
    7620 Lemvig
  • CVR: 29925291