Lemvig

Restaurant Isværket

På havnefronten i Lemvig ligger vores restaurant smukt og centralt med udsigt til vandet, og her kan du få serveret velsmagende mad til frokost og aften og afholde livets store fester. Vi går op i at sikre en gennemført oplevelse, hvor både menuen, servicen og æstetikken går op i en højere enhed, så du går glad hjem.

En gastronomisk oplevelse på havnefronten

Hos Restaurant Isværket er vores fokus at give vores gæster en gastronomisk oplevelse i vores lokaler på havnefronten i Lemvig. Her serverer vi velsmagende mad, der er lavet af sæsonens bedste råvarer, og vi sætter en ære i at handle lokalt. Menuen skifter derfor også efter sæson, og alting serveres smukt anrettet i vores stemningsfyldte lokaler. Om sommeren har vi også åbent på vores terrasse, hvor du kan nyde det gode vejr.

Vores menu er overvejende inspireret af det nordiske køkken, og du finder mange klassikere som stjerneskud og smørrebrød på menuen. Vi arbejder dog også altid på at overraske med nyt og spændende, så der også er nye oplevelser at hente, når du vil have et vellavet og velsmagende måltid.

A la carte og selskaber i Lemvig

Helhedsoplevelsen er sikret hos Restaurant Isværket, om du ønsker at besøge os til frokost, aften, eller om du ønsker at afholde et selskab i vores fine festlokale i Lemvig. Vi har nemlig både erfaring med at sikre den skønne madoplevelse med a la carte-menu samt sikre, at fester forløber sikkert og med en lækker menu. Skal du derfor fejre en stor begivenhed, kan vi sørge for menuen og festlokaler, der ligger flot ved vandet.

Du kan booke bord direkte online, hvis du ønsker at sikre, der er plads, når du kommer forbi, eller du kan bare komme forbi og se, om vi har plads til dig og dit selskab. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at afholde dit kommende selskab eller fest hos Restaurant Isværket.