Jubilæum og reception

Jubilæum og reception

Reception – Jubilæum – Stående taffel

Tapas buffet bestående af

  • 2 slags pålæg/pølse fra Klosterhedens Vildt. Hertil forskelligt hjemmerørt mayo, surt og sprødt
  • 2 slags oste med tilbehør
  • Hønsesalat med rygeost og urter
  • Rejesalat med ferskvandsrejer og urter
  • Paté med cornichoner og syltede rødløg
  • Koldrøget laks med hjemmerørt mayo, urter og kapersbær
  • Franskbrød, rugbrød og smør

Eventuel mulighed for tilkøb af andre elementer


Ønskes anden menu kontaktes køkkenchef Jesper Klitgaard – forhør dig via restaurantisvaerket@outlook.dk


VIGTIGT! Der skal laves skilte til maden, så gæsterne kan se hvad de får.
Ydermere skal maden sættes frem, så man kan tage fra begge sider


ØKONOMI
Pris pr. person for maden = 198 kr.
Børn i alderen 4-12 år er halv pris

Lokaleleje er fast 1.500 kr. uanset størrelse (dækker udgift til større omstilling, personale mm.)


DRIKKE
Der tilbydes køleskab i lokalet med blandet øl og vand.
Afregnes 30 kr. pr. øl samt 25 kr. pr. sodavand
Herudover en buffet med hvidvin samt rødvin – tjeneren skænker dette på forhånd
Afregnes 195 kr. pr. åbne flaske


Isvand 5 kr. pr. deltager
Kaffe 15 kr. pr. deltager


TEKNIK
Der er projektor i lokalet til fremvisning fra medbragt PC. Dette uden beregning
Der er ikke lyd på projektoren
Vi har ikke mulighed for at tilbyde mikrofon – det er gæstens eget ansvar feks at leje dette ind udefra og selv
koble til/fra
Flipover kan tilbydes – 2 stk. uden beregning


PRAKTISK
Her tilbydes lokale 3 hvis over 60 personer. Hvis under 60 personer tilbydes separat mindre lokale
Her opstilles i langborde, eventuelt suppleret med runde borde samt høje borde alt efter antal
Der dækkes ikke op med duge, kun på buffet samt gavebord
Stearinlys samt tørrede blomster på alle borde