Alle vores elementer på menuerne er lavet fra bunden med omtanke for lokale samt sæsonbaserede råvarer Vores selskabsmenu samt priser er faste. Der tages forbehold for eventuelle udgåede varer samt ændringer
Vi tilbyder en menusamtale med dig som gæst, hvis du skal afholde en fest for 25 personer eller over.
Ellers kan vi klare meget via telefon og mail – al information fremgår nemlig af denne folder.
Der skal bookes en tid til et eventuelt møde – forhør dig hos nærmeste personale
For selskaber under 12 personer, vælges menuen ud fra a la carte menukortet
Der skal forudbestilles fra a la carte kortet, senest dagen før ankomst ved selskaber fra 9-12 personer
Dette af henhold til varelager samt ventetid
Skal du afholde et arrangement for mellem 12 til 25 personer kan du vælge mellem følgende menuer
Alle retter tallerkenserveres
FORRETTER / DKK 95 kr. pr. person
Bresaola med purløgscreme, tørret brød, soltørrede tomat, revet vesterhavsost samt urter
Varmrøget lakserillette med kapers, syltede rødløg, sprød rug og urtesalat
Langtidsstegt kylling med karrycreme, baconcrumble, tørret tomat, asparges samt brøndkarse
HOVEDRETTER / Priser varierer. Se nedenfor
Stegt svinenakke med bagte jordskokker, selleripuré, stegt selleri, tomatjus samt stegte kartofler
250kr. pr.person
Gastrokalv med pastinakpuré, bagt pastinak i urter, syltede løg, stegte kartofler samt oxsauce
275kr. pr.person
Flere hovedretter kan muligvis aftales ved menusamtale med køkkenchefen
DESSERTER / DKK 95 kr. pr. person
Æblepuré med krystalliseret chokolade, marengs samt æblesorbet
Pannacotta med karamel, sprød chokolade, brændt chokolade samt vaniljeis
Skovbærfromage med hindbærmarengs, krystalliseret chokolade, karamel samt skovbærsorbet
Lokale/opstilling
For selskaber under 20 personer dækkes der op ved 1 eller 2 langborde i selve restauranten
(Der kan ikke garanteres et bestemt sted i restauranten)
Der dækkes op med hvide duge, hvide høje servietter, tørrede blomster samt LED lamper. Dette er inkl. I prisen. Man er velkommen til at medbringe andet pynt selv – på dagen – og sætte på. Dette skal oplyses inden ankomst. Eventuelt aftales tid for dette med tjeneren. Vores personale sætter kun vores eget pynt på, resten sørger gæsten selv for. Hvis personalet skal sætte ekstra på, opkræves der et tillæg.
Menuen er fast. Der kan ikke ændres på nedenstående
FORRETTER / DKK 95 pr. person uanset valg
Tunrilette med koldvandsrejer, dildmayo, sprødt rugbrød, dild ”sne”, skaldyrsdressing samt urtesalat. Hertil brød & smør
Bagt torsk med syltet fennikel, bacon, sennepssauce samt urtesalat
Dampede asparges med seranoskinke, timinamayo, sprød salat samt chips. Hertil brød & smør
HOVEDRETTER / se priser nedenfor. Alle hovedretter serveres på buffet
Buffet bestående af Hereford oksefilet samt marineret svinekam. Hertil 2 af årstidens salater samt hjemmerørt dressing, 2 slags kartofler samt 2 slags saucer.
DKK 295 pr. person
Gastrokalv med selleripuré, grillet løg, årstidens garniture, oxsauce samt stegte kartofler vendt i krydderurter
DKK 275 pr. person
Svinefilet med gulerodspuré, årstidens garniture, pommes rösti samt BBQ sauce
DKK 250 pr. person
Tapas buffet med lokale specialiteter
DKK / 299kr. pr. person
Brunch buffet
(Kan serveres fra klokken 11:30 og senest fra 14:00) Kun fra 25 personer og opefter DKK / 250 kr. pr. person
DESSERTER / DKK 95 pr. person uanset valg
Gateau Marcel med skovbær sorbet, marengs samt marinerede skovbær
3-farvet is lavet fra bunden med blød karamel, marengs samt krystalliseret chokolade
Vaniljepannacotta med pisket creme fraiche, hindbær marengs samt sprød lys chokolade
Børnemenuer
Børn kan få samme hovedret som de voksne. Børn i alderen fra 3 til 11 år betaler halv pris for hovedret på buffet. Der betales fuld pris for forretter, tallerkenanrettede hovedretter samt dessert.
Børn under 3 år er gratis, hvis de ikke tæller for en kuvert.
Øvrige børnemenuer / DKK 75 pr. person
Nuggets med fritter, ketchup, remoulade og grøntstænger
Pandestegt fiskefilet med fritter, ketchup, remoulade og grøntstænger
Burger med bøf, salat og ketchup samt fritter, ketchup remoulade og grøntstænger
Julefrokost
Påskefrokost
Konfirmation
Bryllup
Menu for disse højtider, aftales individuelt mellem gæst og køkkenchef
Velkomstdrink
Der kan vælges følgende:
Cava Brut (halvtør mousserende vin)
Cava Semi-Seco (halvsød mousserende vin)
Afregnes uanset slags 250 kr. pr. flaske
Serveres på bakker i høje glas ved ankomst
Der kan serveres sjove, alkoholfrie velkomst til børn
Afregnes 30 kr. pr. stk
Køleskab
Står altid i lokalet til høflig selvbetjening. Her er 2 slags øl samt 3-4 forskellige slags sodavand
Prisen er 35 kr. pr. øl samt 30 kr. pr. sodavand.
Der kan også tilbydes alkoholfri øl, forskellige juice/safter. Dette efter nærmere aftale og andre priser.
Vin
Husets selskabsvine
HVIDVIN
Sauvignon Blanc – afregnes 225 kr. pr. flaske
Grillo – afregnes 250 kr. pr. flaske
RØDVIN
Merlot – afregnes 225 kr. pr. flaske
Ripasso – afregnes 250 kr. pr. flaske
Der skænkes altid hvidvin til forret samt rødvin til hovedret, medmindre andet aftales
Der tilhører isvand på bordet til vinen – uden beregning. Opfyldning under hele selskabets varighed
Ønskes der andre vine kan alle vine fra vinkortet tilbydes selskaber til prisen der fremgår på kortet
Vin & Drinks anlæg
Vi tilbyder et anlæg med 4 haner.
Her kan vælges diverse 20 L fustager med drinks – Pris pr. fustage 2.400 kr. 20 LITER
Der kan også vælges hvidvin, rosévin & aperol med afregning pr. litermål
Anlægget vil stå i lokalet til høflig selvbetjening blandt gæsterne
Kaffe & kage
Flødeskumslagkage – 25 kr. pr. person. Minimum 10 personer. Der laves kun hele kager.
Medbragte småkager – 15 kr. pr. person
Vi anretter og sørger for alt hertil
Medbragt konditorkage – 20 kr. pr. person
Kaffe samt te – 40 kr. pr. kande
• Kaffe/the samt kager sættes altid frem på buffet, efter maden
Der serveres ved selskaber indtil 01:30
Herefter opkræves der et gebyr på kr. 595 kr. pr. time for servering
Lokaleleje
Der opkræves 1.500 kr. for leje af lokale 1
Der opkræves 2.000 kr. for leje af lokale 2
Der opkræves 2.500 kr. for leje af lokale 1 + 2
Der opkræves ikke gebyr for leje af tilstødende NYE selskabslokaler
Der serveres ved selskaber indtil 01:30
Herefter opkræves der et gebyr på kr. 595 kr. pr. time for servering
Kosthensyn
Meldes ind senest 3 dage før.
Dette er gæstens eget ansvar at melde ind før ankomst
Opstilling og opdækning
HAVNELOKALET
Tilbydes mellem 10 til max 40 personer
2 langborde med mellem 10-14 ved hver – fra vinduet
2 langborde med mellem 15-20 ved hver – fra vinduet
4 langborde med max 13 ved hver – fra væggen
Der kan opstilles i Hestesko/Ubord ved nærmere aftale
SELSKABSLOKALE 1 + 2
Lokalet tilbydes kun hvis selskabet er over 45 personer
Der opstilles kun ved langborde i lokalet
Opstilling aftales med personalet under menusamtale
I lokalerne er også buffet, gavebord samt højbord ved køleskabet
Vær’ opmærksom på, at særlige ønsker til opstillinger kan give begrænsninger på max antal af gæster
OPDÆKNING
Ønsker man andet pynt, kan man selv komme og ligge dette på, gerne på selve dagen.
Dette skal aftales nærmere med tjeneren
Ved valg af buffet til hovedret, dækkes der op med sorte tallerkner på bordene
Teknisk udstyr
Begge lokaler tilbyder fremvisning på projektor, pegende op på væggen. Der er ikke lyd på fremviseren. Dette skal oplyses til personalet inden ankomst. Uden beregning
Afbestillingsbetingelser samt nedjusteringsbetingelser
Det helt endelige antal skal meddeles senest 1 uge før ankomst. Herefter betales der for de bestilte kuverter Fuld annullering af booket arrangement kan ske uden beregning ind til 14 dage før afholdelse.
Annulleres der 14 dage eller mindre fra afholdelsesdatoen afregnes gæsten 50 % af den samlede regning Gælder ved selskaber fra 15 og opefter.
Afregning
Faktura fremsendes til gæstens oplyste mailadresse. Der kan gå op til 14 dage før fakturaen modtages. Der fremgår bankoplysninger til bankoverførsel med 7 dage netto.
Frokost
Mandage – Lukket
Tirsdage 11:30-15:30
Onsdage 11:30-15:30
Torsdage 11:30-15:30
Fredage 11:30-15:30
Lørdage 11:30-15:30
Søndage – Lukket
Aften
Mandage – Lukket
Tirsdage 17:00-20:00
Onsdage 17:00-20:00
Torsdage 17:00-20:00
Fredage 17:00-21:00
Lørdage 17:00-21:00
Søndage – Lukket
Siddende gæster kan altid bestille mere fra menukortet efter 20:00 & 21:00
Restauranten lukker først, når sidste gæst er gået.
Vi har mandagsåbent fra uge 28 til og med 31
Copyright © 2023 | Restaurant Isværket