Selskab i Lemvig

Lemvig

Selskabslokale i Lemvig

Hold din næste store fest i vores selskabslokale i Lemvig. Restaurant Isværket ligger smukt på havnefronten i Lemvig, hvor vi afholder selskaber og serverer velsmagende mad i vores flotte lokaler.

Vi har stor erfaring med at afholde større selskaber, og vi kan varetage alt fra selskaber på 20 og op til 180 gæster i vores selskabslokale i Lemvig.

Lækker og velsmagende mad til festen

Om du skal fejre konfirmation, holde bryllup eller stå for en konference, har du mulighed for at få velsmagende mad i vores selskabslokale i Lemvig. Hos os er der fokus på den gode og velsmagende mad, og køkkenet arbejder med sæsonbestemte råvarer, så det altid er det bedste, der bliver serveret.

Vi laver både tallerkenserveringer for mindre selskaber, og skal du holde et selskab for mere end 25 personer, kan vi sagtens tage en menu-samtale. Der er altid kælet for både den gode smag og anretningen, og vi sætter en ære i at handle lokalt og skabe vores retter efter sæsonens råvarer.

Har du særlige ønsker til menuen, kan du altid tage kontakt. Vi stræber efter at finde en løsning, så festen bliver, som du drømmer om.

Hold fest hos Restaurant Isværket

Fra restauranten er der udsigt direkte til vandet, og det er centralt og nemt, når gæsterne skal finde vej til og fra festen. Vi sørger altid for at dække pænt op i vores festlokale i Lemvig, og så kan du selv medbringe pynt og dekorationer, hvis festen skal have et særligt tema.

Har du spørgsmål eller særlige ønsker, vil vi altid gerne snakke med dig om, hvilke muligheder der er for at sikre, at festen bliver præcis, som du ønsker. Kontakt os, hvis du ønsker at holde din næste store fest i vores hyggelige og flotte selskabslokale i Lemvig på havnefronten.

Vi sikrer, det bliver en fest, du aldrig glemmer.