OM OS

  • Nordisk-inspireret
  • Gastronomisk spisested
  • Lokalt og sæsonbaseret
  • Vores rejse – de nye ejere

Selve Isværket er nyopført i 2017 i store, lyse og moderne lokaler.
Her var tanken først at etablere en bowlinghal med tilhørende spisested. Men i 2019 tiltrådte 2 nye medejere, med et helt andet fokus, der nu er på en rejse for netop at optimere restaurantproduktet.
Konceptet rummer nu et fantastisk, gastronomisk spisested med nordisk-inspirerede retter. Maden er baseret på lokale råvarer og sæson – derfor skifter menuen 3-4 gange årligt. Der er kræset for smag og bestemt også æstetik. Der gåes ikke på kompromis og helhedsoplevelsen er essentielt; Service, smag, præsentation og stemning hænger sammen, og er altafgørende for Sofie & Jesper – for den optimale oplevelse.
 
I marts 2020 overtog Sofie & Jesper hele Restaurant Isværket. 
 
Jesper er indehaver og køkkenchef.
26 år gammel, udlært fra Messen i Aars og oprindeligt fra Aalborg. Han har arbejdet på et hav af skønne restauranter i Nordjylland, senest som souschef ved Comwell Hvide Hus i Aalborg.
 
Sofie er indehaver og restaurant- samt administrationschef. 28 år, oprindeligt fra Lemvig og har læst en professionsbachelor i Hospitality Management. Seneste arbejde som konferencekoordinator ved Comwell og ellers som tjener forskellige i Aalborg.

VI HAR OGSÅ

Bowling

Åbningstider
Hverdage 12-22 / Dvs. sidste bestilling/time fra 21:00.
Fredag og lørdag 12-23 / Dvs. sidste bestilling/time fra 22:00

UNDER COVID-19 RESTRIKTIONER ER SIDSTE BOWLINGBANE FRA 21-22

Priser
Alle åbne dage kr. 175,- pr. bane
Prisen gælder for 1 time – maks 6 personer

Såfremt man ønsker, at bowle udenfor vore normale åbningstider er dette muligt ved leje af minimum 4 baner. Kontakt os for yderligere oplysninger samt pris.
 
Sko leje
Pris pr. par kr. 10,- 
Spiser du før eller efter du har bowlet, er skolejen gratis.
Adresse
  • Havnen 62,
    7620 Lemvig
  • CVR: 29925291