Selskab

Selskab

Selskab på Restaurant Isværket

Alle vores elementer på menuerne er lavet fra bunden med omtanke for lokale samt sæsonbaserede råvarer Vores selskabsmenu samt priser er faste. Der tages forbehold for eventuelle udgåede varer samt ændringer

Vi tilbyder en menusamtale med dig som gæst, hvis du skal afholde en fest for 25 personer eller over.

Ellers kan vi klare meget via telefon og mail – al information fremgår nemlig af denne folder.

Der skal bookes en tid til et eventuelt møde – forhør dig hos nærmeste personale

For selskaber under 12 personer, vælges menuen ud fra a la carte menukortet

Der skal forudbestilles fra a la carte kortet, senest dagen før ankomst ved selskaber fra 9-12 personer
Dette af henhold til varelager samt ventetid

SELSKABSMENUER

Selskaber mellem 12-25 personer

Skal du afholde et arrangement for mellem 12 til 25 personer kan du vælge mellem følgende menuer

Alle retter tallerkenserveres

FORRETTER / DKK 95 kr. pr. person

  • Bresaola med purløgscreme, tørret brød, soltørrede tomat, revet vesterhavsost samt urter

  • Varmrøget lakserillette med kapers, syltede rødløg, sprød rug og urtesalat

  • Langtidsstegt kylling med karrycreme, baconcrumble, tørret tomat, asparges samt brøndkarse

HOVEDRETTER / Priser varierer. Se nedenfor

  • Stegt svinenakke med bagte jordskokker, selleripuré, stegt selleri, tomatjus samt stegte kartofler

    • 250kr. pr.person

  • Gastrokalv med pastinakpuré, bagt pastinak i urter, syltede løg, stegte kartofler samt oxsauce

    • 275kr. pr.person

  • Flere hovedretter kan muligvis aftales ved menusamtale med køkkenchefen

DESSERTER / DKK 95 kr. pr. person

  • Æblepuré med krystalliseret chokolade, marengs samt æblesorbet

  • Pannacotta med karamel, sprød chokolade, brændt chokolade samt vaniljeis

  • Skovbærfromage med hindbærmarengs, krystalliseret chokolade, karamel samt skovbærsorbet

Lokale/opstilling

For selskaber under 20 personer dækkes der op ved 1 eller 2 langborde i selve restauranten

(Der kan ikke garanteres et bestemt sted i restauranten)

Der dækkes op med hvide duge, hvide høje servietter, tørrede blomster samt LED lamper. Dette er inkl. I prisen. Man er velkommen til at medbringe andet pynt selv – på dagen – og sætte på. Dette skal oplyses inden ankomst. Eventuelt aftales tid for dette med tjeneren. Vores personale sætter kun vores eget pynt på, resten sørger gæsten selv for. Hvis personalet skal sætte ekstra på, opkræves der et tillæg.

SELSKABSMENUER

Selskaber fra 25 personer og opefter

Menuen er fast. Der kan ikke ændres på nedenstående

FORRETTER / DKK 95 pr. person uanset valg

  • Tunrilette med koldvandsrejer, dildmayo, sprødt rugbrød, dild ”sne”, skaldyrsdressing samt urtesalat. Hertil brød & smør

  • Bagt torsk med syltet fennikel, bacon, sennepssauce samt urtesalat

  • Dampede asparges med seranoskinke, timinamayo, sprød salat samt chips. Hertil brød & smør

HOVEDRETTER / se priser nedenfor. Alle hovedretter serveres på buffet

  • Buffet bestående af Hereford oksefilet samt marineret svinekam. Hertil 2 af årstidens salater samt hjemmerørt dressing, 2 slags kartofler samt 2 slags saucer.
    DKK 295 pr. person

  • Gastrokalv med selleripuré, grillet løg, årstidens garniture, oxsauce samt stegte kartofler vendt i krydderurter
    DKK 275 pr. person

  • Svinefilet med gulerodspuré, årstidens garniture, pommes rösti samt BBQ sauce
    DKK 250 pr. person

Tapas buffet med lokale specialiteter

DKK / 299kr. pr. person

  • 3 slags skærepølse fra Klosterheden
  • 2 slags oste fra Arla unika. Hertil relish
  • Hjemmerørt hønsesalat på rygeost Tunrillette
  • Paté med cornichoner og rødløg
  • Koldrøget laks med hjemmerørt mayo
  • Oliven, soltørrede tomat og 2 slags mayo
  • Friskbagt brød, rugbrød & smør

Brunch buffet

(Kan serveres fra klokken 11:30 og senest fra 14:00) Kun fra 25 personer og opefter DKK / 250 kr. pr. person

  • Røræg, bacon, pølser og ketchupLun leverpostej med svampe og bacon
  • Pandekager med sirup
  • Hjemmerørt hønsesalat – hertil croissant
  • Koldrøget laks med dressing
  • Pålægsfad med 3 slags pålæg
  • Ostefad med tilbehør samt kiks
  • Frugtfad
  • Brød, rugbrød & smør
  • Inkl. kaffe/the samt appelsinjuice under maden

DESSERTER / DKK 95 pr. person uanset valg

  • Gateau Marcel med skovbær sorbet, marengs samt marinerede skovbær

  • 3-farvet is lavet fra bunden med blød karamel, marengs samt krystalliseret chokolade

  • Vaniljepannacotta med pisket creme fraiche, hindbær marengs samt sprød lys chokolade

Børnemenuer

Børn kan få samme hovedret som de voksne. Børn i alderen fra 3 til 11 år betaler halv pris for hovedret på buffet. Der betales fuld pris for forretter, tallerkenanrettede hovedretter samt dessert.

Børn under 3 år er gratis, hvis de ikke tæller for en kuvert.

Øvrige børnemenuer / DKK 75 pr. person

  • Nuggets med fritter, ketchup, remoulade og grøntstænger

  • Pandestegt fiskefilet med fritter, ketchup, remoulade og grøntstænger

  • Burger med bøf, salat og ketchup samt fritter, ketchup remoulade og grøntstænger

Selskab

Øvrige arrangementer

  • Julefrokost

  • Påskefrokost

  • Konfirmation

  • Bryllup

Menu for disse højtider, aftales individuelt mellem gæst og køkkenchef

 

Selskab

Drikkevarer

Velkomstdrink

Der kan vælges følgende:

  • Cava Brut (halvtør mousserende vin)

  • Cava Semi-Seco (halvsød mousserende vin)

  • Branchetto Asti Rosé (sød mousserende rosé)

 

Afregnes uanset slags 250 kr. pr. flaske
Serveres på bakker i høje glas ved ankomst

Der kan serveres sjove, alkoholfrie velkomst til børn
Afregnes 30 kr. pr. stk

Køleskab

Står altid i lokalet til høflig selvbetjening. Her er 2 slags øl samt 3-4 forskellige slags sodavand
Prisen er 35 kr. pr. øl samt 30 kr. pr. sodavand.
Der kan også tilbydes alkoholfri øl, forskellige juice/safter. Dette efter nærmere aftale og andre priser.

Vin

Husets selskabsvine

HVIDVIN

  • Sauvignon Blanc – afregnes 225 kr. pr. flaske

  • Grillo – afregnes 250 kr. pr. flaske

RØDVIN

  • Merlot – afregnes 225 kr. pr. flaske

  • Ripasso – afregnes 250 kr. pr. flaske

Der skænkes altid hvidvin til forret samt rødvin til hovedret, medmindre andet aftales
Der tilhører isvand på bordet til vinen – uden beregning. Opfyldning under hele selskabets varighed
Ønskes der andre vine kan alle vine fra vinkortet tilbydes selskaber til prisen der fremgår på kortet

Vin & Drinks anlæg

Vi tilbyder et anlæg med 4 haner.
Her kan vælges diverse 20 L fustager med drinks – Pris pr. fustage 2.400 kr. 20 LITER
Der kan også vælges hvidvin, rosévin & aperol med afregning pr. litermål
Anlægget vil stå i lokalet til høflig selvbetjening blandt gæsterne

Kaffe & kage

Flødeskumslagkage – 25 kr. pr. person. Minimum 10 personer. Der laves kun hele kager.

Medbragte småkager – 15 kr. pr. person
Vi anretter og sørger for alt hertil

Medbragt konditorkage – 20 kr. pr. person

Kaffe samt te – 40 kr. pr. kande

• Kaffe/the samt kager sættes altid frem på buffet, efter maden

Selskab

Øvfrigt praktisk

Der serveres ved selskaber indtil 01:30
Herefter opkræves der et gebyr på kr. 595 kr. pr. time for servering

Lokaleleje

Der opkræves 1.500 kr. for leje af lokale 1
Der opkræves 2.000 kr. for leje af lokale 2
Der opkræves 2.500 kr. for leje af lokale 1 + 2
Der opkræves ikke gebyr for leje af tilstødende NYE selskabslokaler

Der serveres ved selskaber indtil 01:30
Herefter opkræves der et gebyr på kr. 595 kr. pr. time for servering

Kosthensyn

Meldes ind senest 3 dage før.

Dette er gæstens eget ansvar at melde ind før ankomst

Opstilling og opdækning

HAVNELOKALET

Tilbydes mellem 10 til max 40 personer

2 langborde med mellem 10-14 ved hver – fra vinduet
2 langborde med mellem 15-20 ved hver – fra vinduet
4 langborde med max 13 ved hver – fra væggen
Der kan opstilles i Hestesko/Ubord ved nærmere aftale

SELSKABSLOKALE 1 + 2

Lokalet tilbydes kun hvis selskabet er over 45 personer
Der opstilles kun ved langborde i lokalet
Opstilling aftales med personalet under menusamtale

I lokalerne er også buffet, gavebord samt højbord ved køleskabet
Vær’ opmærksom på, at særlige ønsker til opstillinger kan give begrænsninger på max antal af gæster

OPDÆKNING

  • Vores standardopdækning er uden beregning og med følgende:
    Hvide duge, hvide høje servietter, stearinlys i små glas samt tørrede blomster

Ønsker man andet pynt, kan man selv komme og ligge dette på, gerne på selve dagen.
Dette skal aftales nærmere med tjeneren

Ved valg af buffet til hovedret, dækkes der op med sorte tallerkner på bordene

Teknisk udstyr

Begge lokaler tilbyder fremvisning på projektor, pegende op på væggen. Der er ikke lyd på fremviseren. Dette skal oplyses til personalet inden ankomst. Uden beregning

Afbestillingsbetingelser samt nedjusteringsbetingelser

Det helt endelige antal skal meddeles senest 1 uge før ankomst. Herefter betales der for de bestilte kuverter Fuld annullering af booket arrangement kan ske uden beregning ind til 14 dage før afholdelse.
Annulleres der 14 dage eller mindre fra afholdelsesdatoen afregnes gæsten 50 % af den samlede regning Gælder ved selskaber fra 15 og opefter.

Afregning

Faktura fremsendes til gæstens oplyste mailadresse. Der kan gå op til 14 dage før fakturaen modtages. Der fremgår bankoplysninger til bankoverførsel med 7 dage netto.