Nordisk-inspireret
Gastronomisk spisested
Lokalt og sæsonbaseret

Vores rejse – de nye ejere

Selve Isværket er nyopført i 2017 i store, lyse og moderne lokaler.
Her var tanken først at etablere en bowlinghal med tilhørende spisested. Men i 2019 tiltrådte 2 nye medejere, med et helt andet fokus, netop at optimere restaurantproduktet til en gastronomisk oplevelse.


Konceptet rummer nu et fantastisk, velovervejet spisested med nordisk-inspirerede retter. Maden er baseret på lokale råvarer og sæson – derfor skifter menuen 3-4 gange årligt. Der er kræset for smag og bestemt også æstetik. Der gåes ikke på kompromis og helhedsoplevelsen er essentielt; Service, smag, præsentation og stemning hænger sammen, og er altafgørende for Sofie & Jesper – for den optimale oplevelse.
 
Primo marts 2020 overtog Sofie & Jesper hele Restaurant Isværket 

Fra den 1. juli 2021 lukker bowling helt ned
 
Jesper er indehaver og køkkenchef.
27 år gammel, udlært fra Messen i Aars og oprindeligt fra Aalborg. Han har arbejdet på et hav af skønne restauranter i Nordjylland, senest som souschef ved Comwell Hvide Hus i Aalborg.
 
Sofie er indehaver og restaurant- samt administrationschef. 29 år, oprindeligt fra Lemvig og har læst en professionsbachelor i Hospitality Management. Seneste arbejde som konferencekoordinator ved Comwell og ellers som tjener på blandt andet Utzon i Aalborg.

OPDATERING

Bowling

Vil ikke længere være en del af vores produkt.

Pr. 1/7-2021 lukker vi denne del helt ned og afskærmer området

Har du spørgsmål til dette eller vedr. et arrangement er du velkommen til at kontakte os

Adresse
  • Havnen 62,
    7620 Lemvig
  • CVR: 29925291