Sæsonbestemte menuer

Lemvig

Hyggelig restaurant i Lemvig

Skal du have et skønt restaurantbesøg i Lemvig, skal du tage forbi Restaurant Isværket på Lemvig havnefront. Her kan du nyde skøn og velsmagende mad i de smukkeste omgivelser lige ned til vandet.

Lækker sæsonbestemte menuer

Mad skal ikke kun smage godt, den skal også være indbydende at se på. Derfor kombinerer restauranten de velsmagende retter med smukke anretninger, der både forkæler øjne og mave.

Hos Restaurant Isværket kan du ikke kun nyde de klassiske caféretter som stjerneskud og smørrebrød, for her bliver der også serveret sæsonbestemte retter. Hver sæson vil der blive kreeret nye og spændende muligheder, der både følger årets gang og byder på masser af velsmag.

Du kan derfor også se frem til at blive overrasket af a la carte-menuen, når du besøger vores restaurant i Lemvig.

Nyd din mad ved Lemvig havnefront

Når du nyder din mad, kan du samtidigt nyde den smukke udsigt fra havnefronten. Restauranten er placeret centralt i byen med kig direkte til vandet på Lemvig havn, der er smuk året rundt. På en varm sommerdag er det nemt og ligetil at samle familie og venner og nyde et godt måltid på terrassen, mens de hyggelige lokaler sikrer en god stemning, når vejret ikke er til at sidde udenfor.

Besøg den hyggelige restaurant i Lemvig for en unik oplevelse med både god og vellavet mad, kompetent service og smuk udsigt til havnen.

Afhold dit selskab hos Restaurant Isværket

Hos Restaurant Isværket kan du afholde selskaber for at fejre de store begivenheder i livet. Der er lokaler med plads fra 20 til 180 mennesker, og restauranten har erfaring med mange forskellige typer af arrangementer fra konferencer og møder til jubilæer og receptioner.

Der er plads til både hyggelige spontane restaurantbesøg såvel som store selskaber, når du vælger den hyggelige restaurant i Lemvig. Book bord allerede i dag via hjemmesiden, eller giv os et ring.